Välj en sida

Om Datorskolan Play Beta

Under hösten har jag gjort mitt bästa för att skapa en bra lärandeupplevelse för alla medarbetare som deltagit i Stärkta bibliotek-projektet. Att hålla live-sändningar är väldigt utmanande; teknik som strular, begränsad tid och förväntan på varje deltagare att anpassa sig till ett fast schema – det känns helt enkelt inte så 2021.

Förhoppningen med Datorskolan Play är att alla dessa hinder skall övervinnas genom att låta er ta del av läromaterialet i er egen takt.

Det gör det möjligt för mig att lägga mer tid på att producera bättre kurser och förfina deras innehåll och sedan låta er ta del av materialet när det passar er själva.

Plattformen Datorskolan Play är fortfarande i ett Beta-stadie. Det innebär sajten inte är fullt fungerande i alla små skrymslen och hörn eftersom ni är de första att testa den. Med er feedback och input hoppas jag kunna förbättra plattformens funktionalitet och innehåll.

För tillfället finns huvudsakligen repriser av de tidigare kurserna att tillgå. De kommande kurserna kommer att publiceras här på Datorskolan Play under fliken “Kurser“. I framtiden kommer kurserna bestå av flera små lektioner så att du enkelt kan hoppa till de delar som du vill lära dig.

Vi kommer att fortsätta köra live-sändningar med frågestunder, även om de blir färre men mer effektiva.

Feedbackformulär